Help! Mijn TV is niet te vertrouwen

Mijn TV en ik, we zijn geen goede vrienden. Het ding is volstrekt onbetrouwbaar. Begint net Sven Kramer aan zijn olympische 5 kilometer, breekt het beeld voor de zoveelste keer in fragmenten. Vloekend spring ik op en beuk met mijn vuist op het toestel. Niets. Ik druk woest op de knoppen van de digitale decoder. Het beeld verdwijnt, er komt een balkje in beeld met het onderschrift “reloading”. Tergend langzaam schuift het balkje op. Het beeld komt terug, nog steeds in fragmenten. Sven is intussen al zowat halverwege zijn 5 kilometer. Driftig ruk ik de stekker uit het stopcontact, wacht vijf tellen en steek hem er weer in. Opnieuw verschijnt het ”reloading” in beeld. Ik wacht, ziedend. Ja! Even lijkt het beeld weer normaal en zie ik onze kampioen majestueus door de bocht zwieren. Dan bevriest het beeld helemaal. Huilend van woede laat ik me op de bank vallen…

De volledige tekst van deze column is gepubliceerd op www.allesovertvkijken.nl, het nieuwe blog van de Consumentenbond.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*